Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Tejfölös kapros céklakrémleves füstölt hússal

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 1 db füstölt első sertés csülök
  • 2 db cékla
  • 1 csomó kapor
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 ek. oliva olaj

Elkészítési mód: A meghámozott céklát, a tisztított vöröshagymát apró kockákra, a kaprot finomra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd felöntjük 8dl vízzel, rövid idő alatt puhára főzzük, azután botmixerrel krémesítjük. A csülköt vízben megfőzzük, azt követően a csontot kihúzzuk belőle és kockákra vágjuk. A céklakrém levest egy merőkanál füstölt lével felöntjük, belerakjuk a húst, ha szükséges sóval ízesítjük és egy forralás után tejföllel és kaporral díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben