Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zöldségkrémleves pirított magvakkal

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg brokkoli
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 kis fej zeller
  • 2 cs. petrezselyemzöld
  • 1 cs. zellerzöld
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A megtisztított, megmosott zöldségeket feldaraboljuk és olívaolajon megpároljuk. 8 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük, puhára főzzük, botmixerrel krémesítjük majd hozzáadjuk a simára kevert tejfölt és egy forralás után pirított magvakkal megszórva díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben