Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Tejfölös zöldbableves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 30 dkg zöldbab
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 dl tejföl
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. liszt
  • 1 csipet bors

Elkészítési mód:
A kockára vágott vöröshagymát olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldbabot és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval, borssal ízesítjük, puhára főzzük és tejfeles liszttel behabarjuk. Egy forralás után forrón tálaljuk és meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.