Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Citromos burgonyás céklaleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók
(4 személyre)

  • 50 dkg burgonya
  • 2 db cékla
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 ek. olívaolaj
  • 2 db citrom

Elkészítési mód: A meg­hámozott céklát, vörös­hagymát és a burgonyát kockákra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a céklát, felöntjük 8 dl vízzel, sóval, citromlevével ízesítjük, puhára főzzük, botmixerrel krémesítjük, majd belerakjuk a burgonyát, és készre főzzük. Forrón citrommal és petrezselyemzöldjével díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben