Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Tejfölös csirkeraguleves

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg csirkemell filé
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kk. őrölt kalocsai paprika
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A csirkemell filét, a tisztított zöldségeket és a vöröshagymát apró kockákra, a petrezselyemzöldjét és a fokhagymát finomra vágjuk. A zöldségeket a zöldborsó kivételével olívaolajon megpároljuk, meghintjük őrölt paprikával, majd hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk, simára kevert tejföllel meglocsoljuk és meghintjük petrezselyemzölddel.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben