topbar
fejlec01

leves Petrezselymes karfiolleves

Hozzávalók: (4 személyre)

1 fej karfiol

2 cs. petrezselyemzöld

2 ek.liszt

5 dkg vaj

1 dl tejföl


Elkészítési mód:

A karfiolt rózsáira szedjük, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk. Vajban a petrezselyemzöldjét megdinszteljük, hozzáadjuk a karfiolt, felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Liszttel, tejföllel behabarjuk és egy forralás után petrezselyemzölddel díszítve forrón tálaljuk.

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben