Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Marhahúsleves eperlevéllel

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 30 dkg marhacomb
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db petrezselyemgyökér
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • 1 fél zellergumó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • só, egész szemes bors
  • 10 dkg eperlevél tészta

Elkészítési mód:
A húst jól átmossuk, egy fazékba tesszük, vízzel felöntjük, forrástól számítva 10 percig megabáljuk, majd a levet leöntjük róla, és felöntjük 1.5 l vízzel, hozzáadjuk a tisztított zöldségeket, felforraljuk, sóval, szemes borssal ízesítjük és lassú tűzön gyöngyöztetve kb. 3-4 órán keresztül készre főzzük. Közben kifőzzük a tésztát. A levest leszűrjük, a húst és a zöldségeket kockákra vágjuk, egy tálba belerakjuk az eperlevéllel együtt és forró levessel felöntve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben