Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Gaspacho, ahogy én szeretem

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók (4 személyre)

  • 40 dkg érett paradicsom
  •  2 db zöldpaprika
  •  1 db uborka
  •  1 db cukkini
  •  1 db hagyma
  •  3 gerezd fokhagyma
  •  2 db citrom leve
  •  4 levél citromfű
  •  1 cs. petrezselyemzöldje
  •  4 levél bazsalikom
  •  2 ek. olívaolaj
  •  só

Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paradicsomot leforrázzuk, majd a héját lehúzzuk. A zöldpaprikát, az uborkát, a cukkinit, a hagymát apró kockákra, a fokhagymát karikákra, a bazsalikomot és a citromfüvet finomra vágjuk. A zöldségekből 1-1 evőkanálnyit félreteszünk, a többit turmixgépbe rakjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, a citrom levét, az olívaolajat, a friss fűszereket, sóval ízesítjük, felöntjük 8 dl jéghideg vízzel, majd krémesítjük, lefedjük, és hűtőben pihentetjük. Tálaláskor a félretett zöldségekkel és pirított zsemlekockákkal kínáljuk.