Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zsenge zöldborsóleves

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 15 dkg zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A friss zöldségeket feldaraboljuk, olajon lepirítjuk, meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel, felöntjük 8 dl vízzel, egy forralás után hozzáadjuk a zsenge zöldborsót, sóval ízesítjük és lassú tűzön készre főzzük. Forrón tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben