Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Gyömbéres leves pirított zsemlekockával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 szál zeller zöldje
  • 1 cs. kapor
  • 1 cs. citromfű
  • 3 karika friss gyömbér
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. liszt
  • 1 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 db zsemle

Elkészítési mód:
A liszt és a tejföl kivételével a hozzávalókat turmixgéppel pépesítjük, majd lábasba tesszük, és 8 dl vízzel felöntjük. 15 perc forralás után tejfölös liszttel behabarjuk, sóval ízesítjük. A zsemléket kockákra vágjuk, megpirítjuk és feltétként tálaljuk a forró leveshez.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben