Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Tejfölös kapros jérceraguleves

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 20 dkg jérce
  • 10 dkg zöldborsó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 cs. kapor
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. liszt
  • 2 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítési mód:
A húst és a hagymát kockákra, a fokhagymát karikákra, a kaprot finomra vágjuk és olajon megdinszteljük. Ezt követően hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük, és a benne levőket puhára főzzük. Végezetül behabarjuk a simára kevert tejfölös liszttel, és egy forralás után kaporral díszítve tálaljuk.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben