topbar
fejlec01

leves Tejfölös kapros jérceraguleves

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg jérce

10 dkg zöldborsó

1 fej vöröshagyma

1 cs. kapor

1 ek. olívaolaj

1 ek. liszt

2 dl tejföl

1 gerezd fokhagyma

Elkészítési mód:

A húst és a hagymát kockákra, a fokhagymát karikákra, a kaprot finomra vágjuk és olajon megdinszteljük. Ezt követően hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük, és a benne levőket puhára főzzük. Végezetül behabarjuk a simára kevert tejfölös liszttel, és egy forralás után kaporral díszítve tálaljuk.
 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben