Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Kullogó leves Gyulai módra

Olvasóink értékelése: 1 / 5

Csillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 20 dkg lebbencstészta
  • 10 dkg gyulai kolbász
  • 40 dkg burgonya
  • 1 dkg őrölt pirospaprika
  • 1 ek. olaj

Elkészítési mód:

A lebbencstésztát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kockára vágott, tisztított burgonyát és a felkarikázott gyulai kolbászt, majd meghintjük őrölt pirospaprikával, felöntjük 8 dl vízzel és készre főzzük. Forrón, zöldpaprikával díszítve tálaljuk.