topbar
fejlec01

leves Betyáros sertésraguleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg sertésszűzérme

10 dkg csuszatészta

40 dkg burgonya

10 dkg zöldborsó

1 dl tejföl

1 kis fej vöröshagyma

1 ek. olaj

1 dkg őrölt pirospaprika

Elkészítési mód:

A hagymát, a szűzérmét és a burgonyát kockákra vágjuk, majd a tésztával együtt olajon megpirítjuk. Meghintjük őrölt pirospaprikával, sóval ízesítjük és 8 dl vízzel felöntjük. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük. Tejföllel dúsítva forrón tálaljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben