Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Paradicsomos zellerleves jázminrizzsel

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 1 kis fej zeller
  • 8 dl paradicsomlé
  • 12 dkg jázminrizs
  • só, őrölt bors


Elkészítési mód:

A tisztított, kockákra vágott zellert 8 dl paradicsomlében megfőzzük, botmixerrel krémesítjük, és sóval, borssal ízesítjük. Ezután 2 dl vízzel felöntjük, felforraljuk, hozzáadjuk a megmosott jázminrizst, és készre főzzük. Zellerlevéllel díszítve forrón tálaljuk.
 

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben