Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Magyaros tejfölös burgonyaleves újhagymával

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 50 dkg burgonya
  • 8 szál újhagyma
  • 2 dkg őrölt pirospaprika
  • 1 ek. sertészsír
  • 1 dl tejföl
  • 1 ek. liszt


Elkészítési mód:

A héjától megtisztított burgonyát felkockázzuk, 2 szál újhagymát apróra vágunk, majd zsíron megpirítjuk, meghintjük őrölt pirospaprikával, felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Simára kevert tejfölös liszttel behabarjuk, és egy forralás után újhagymával díszítve tálaljuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben