Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Őszibarackkrémleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 60 dkg hámozott őszibarack
  • 1 dl tejszín
  • 1 db tojássárgája
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 2 dkg vaj


Elkészítési mód:

A barackot megmossuk, kimagozzuk, a héját lehúzzuk és botmixerrel pépesítjük. A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a pépet, a vaníliáscukrot, és felöntjük 8 dl vízzel. Egy forralás után hozzáadjuk a simára kevert tojássárgáját és a tejszínt, majd rövid idő alatt, állandó kevergetés mellett krémesre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd hűtőszekrénybe tesszük. Barackkal, mentalevéllel díszítve hidegen kínáljuk.