Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Fokhagymás karalábékrémleves pirított zsemlekockával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 4 db karalábé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. olívaolaj
  • 1 ek. liszt

Elkészítési mód:
Vajon megdinszteljük a finomra vágott fokhagymát, belerakjuk a héjától megtisztított, kockára vágott karalábét, meghintjük liszttel, összekeverjük, és felöntjük 8 dl vízzel. Sóval ízesítjük, puhára főzzük és botmixerrel krémesítjük. Egy forralás után pirított zsemlekockákkal és finomra vágott petrezselyem zöldjével tálaljuk
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben