Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Nyári zöldborsó leves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Hozzávalók (4 személyre):

  • 50 dkg friss zöldborsó
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 ek. olaj

Elkészítési mód:
A friss zöldborsót héjából kifejtjük, a zöldségeket karikákra és kockákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk majd olajon az egészet megfuttatjuk. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval beízesítjük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk, a tetejét petrezselyemzölddel megszórjuk.