topbar
fejlec01

leves Sárgaborsókrém leves pirított kolbásszal

 

Hozzávalók: (4 személyre)

40 dkg sárgaborsó

1 kis fej vöröshagyma

1/2 dl tejszín

1 db tojássárgája

2 dkg vaj

1 ek. olívaolaj

10 dkg házi kolbász

 

Elkészítési mód:

Vajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd belerakjuk a sárgaborsót, felöntjük 8 dl vízzel, és sóval ízesítjük, majd puhára főzzük. Botmixerrel krémesítjük, beleöntjük a tojássárgájával simára kevert tejszínt, és egy forralás után a menet közben olívaolajban megpirított kolbásszal tálaljuk.
 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben