Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Húsleves gazdagon

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 30 dkg marhacomb
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db petrezselyemgyökér
  • 1 csomó petrezselyemzöld
  • 1 fél zellergumó
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • só, egész szemes bors
  • 10 dkg eperlevél tészta

Elkészítési mód:
A marhacombot jól átmossuk, egészbe egy fazékba tesszük, és vízzel felöntjük. Egy forralás után a vizet leöntjük róla. A tisztított zöldségeket hozzáadjuk, felöntjük 1 l vízzel, sóval, szemes borssal ízesítjük, azután felforraljuk majd lassú tűzön gyöngyöztetve kb. 3-4 órán keresztül készre főzzük. Menet közben az eperlevelet kifőzzük. A levest leszűrjük, a húst kockákra vágjuk és forrón eperlevél tésztával kínáljuk, petrezselyemzölddel díszítjük.