Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Zöldségleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 30 dkg zöldborsó (mélyhűtött)
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • 1 ek. olaj

Elkészítési mód:
A zöldségeket karikákra, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk és a zöldborsóval együtt olajon megfuttatjuk. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval beízesítjük és puhára főzzük. Forrón tálaljuk, a tetejét petrezselyemzölddel megszórjuk.
 

 

Zöldségleves 4 főre      
Megnevezés Mennyiség Egységár Összesen
       
Zöldborsó (mélyhűtött) 0,30 kg 499 Ft/kg 150 Ft
Sárgarépa 0,20 kg 239 Ft/kg 48 Ft
Petrezselyem gyökér 0,20 kg 740 Ft/kg 148 Ft
Petrezselyem zöld 1 cs. 89 Ft/Db 89 Ft
Olaj 0,02 l 319 Ft/l 6 Ft
     
      435:4=109Ft/f

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben