Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Tejfölös hajdinaleves

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Hozzávalók:


(4 személyre)

  • 10 dkg hajdina
  • 1 cs. petrezselyem zöldje
  • 2 dl tejföl
  • 5 dkg liszt
  • só, bors              

Elkészítési mód:

A hajdinát 1 liter vízben megfőzzük, sóval ízesítjük, lisztes tejföllel behabarjuk, egy forralás után petrezselyem zöldjével meghintve forrón tálaljuk.

 

Hajdina 10 dkg 1095 Ft/kg 110 Ft.
Petrezselyemzöld 1 cs. 119 Ft/cs. 119 Ft.
Liszt 5 dkg 189 Ft/kg 10 Ft.
Tejföl 2 dl. 99 Ft/p. 99 Ft.
       
      334 Ft: 4 = 85 Ft/fő