topbar
fejlec01

leves zöldborsóleves

 

Hozzávalók:
(4 személyre)
(160 kcal/fő)

50 dkg zöldborsó (mirelit)

1 gerezd fokhagyma

1 ek. liszt

1 dl tej

5 dkg vaj

 

Elkészítési mód:

A zöldborsót és a péppé zúzott fokhagymát vajon felhevítjük, megszórjuk liszttel, 7 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük, majd állandó kevergetés mellett rövid idő alatt készre főzzük. Botmixerrel krémesítjük, hozzáadjuk a tejet, egy forralás után tálaljuk.

 

 

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben