Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Sertéskaraj parasztosan

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

• 60 dkg sertéskaraj filé
• 20 dkg császárszalonna
• 60 dkg füstölt szalonna
• 60 dkg vöröshagyma
• 1 kg burgonya
• olaj a sütéshez
• só

Elkészítési mód:

A felszeletelt sertéskaraj mindkét oldalát megsütjük. A kockázott császárszalonnát és a hagymát megdinszteljük, majd a hússal együtt fedő alatt megpároljuk. Menet közben a füstölt szalonnát 15 dkg-os szeletekre vágjuk, bevagdossuk, azután forró olajban, a megtisztított és felkockázott burgonyával együtt megpirítjuk. Hagymával díszítve, ízlésesen kínáljuk.
 

Sertéskaraj filé 0,6 kg 1239 Ft/kg 743 Ft.
Császárszalonna 0,2 kg 1649 Ft/kg 330 Ft.
Füstölt szalonna 0,6 kg 980 Ft/kg 588 Ft.
Vöröshagyma 0,6 kg 159 Ft/kg 95 Ft.
Burgonya 1 kg 219 Ft/kg 219 Ft.
Olaj 0,05 l 349 Ft/l 18 Ft.
       
      1993 Ft: 4 = 500 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben