Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Frankfurti zöldborsóleves galuskával

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Hozzávalók: (4 személyre)

 

  • 1 pár frankfurti virsli
  • 20 dkg zöldborsó (mirelit)
  • 1 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 kis fej zeller
  • 5 dkg vaj
  • Galuska
  • 1 db tojás
  • 2 ek. liszt

Elkészítési mód:
A kockákra vágott zöldségeket vajon megpároljuk, felöntjük 1 l vízzel és félpuhára főzzük. Belerakjuk a karikákra vágott virslit és a zöldborsót, sóval beízesítjük. Menet közben a tojást liszttel összekeverjük, egy csipet sóval beízesítjük és a forrásban lévő levesbe szaggatjuk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben