Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy konyha - levesek

Csiperkegomba-krémleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 50 dkg csiperkegomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 dkg liszt
  • 1 ek. olaj


Elkészítési mód:
A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, a gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát a gombával olajon megdinszteljük, liszttel meghintjük, egy-két kavarás után felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük, és készre főzzük, majd botmixerrel krémesítjük. Gombával díszítve tálaljuk.
 

Csiperkegomba 0,5 kg 699 Ft/kg 350 Ft.
Vöröshagyma 0,10 kg 169 Ft/kg 17 Ft.
Liszt 0,02 kg 155 Ft/kg 3 Ft.
       
      370 Ft: 4 = 95 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben