topbar
fejlec01

leves Csiperkegomba krémleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

50 dkg csiperkegomba

1 kis fej vöröshagyma

2 dkg liszt

1 ek. olaj


Elkészítési mód:

A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, a gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát a gombával olajon megdinszteljük, liszttel meghintjük, egy-két kavarás után felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük, és készre főzzük, majd botmixerrel krémesítjük. Gombával díszítve tálaljuk.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben