topbar
fejlec01

leves Medvehagymás csirkemell püréleves

Hozzávalók: (4 személyre)

1 csokor medvehagyma

20 dkg csirkemellfilé

1 dl tej

40 dkg burgonya

2 dkg vaj

1 csokor petrezselyemzöld

só, bors

Elkészítési mód:

A csirkemellfilét és a tisztított kockákra vágott burgonyát 5 dl vízben felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük és puhára főzzük, leszűrjük. A hús levét félretesszük. A medvehagymát, a petrezselyemzöldet, a főtt burgonyát valamint a csikemellfilét leturmixoljuk, vajban megdinszteljük, majd felöntjük a húslével, hozzáadjuk a tejet és az egészet krémesre főzzük.
 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben