Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Zöldborsókrémleves

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 50 dkg zöldborsó
  • 1 dl tejszín
  • 2 db tojássárgája

Elkészítési mód:
A zöldborsót kifejtjük, felöntjük 8 dl vízzel, megfőzzük, leturmixoljuk. A tejszínt a tojássárgájával krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a zöldborsópüréhez, sóval ízesítjük, és egy forralás után tálaljuk.
 

Zöldborsó 0,5 kg 1000 Ft/kg 500 Ft.
Tejszín 0,1 l 538 Ft/l 54 Ft.
Tojás 2 db 30 Ft/db 60 Ft.
       
      614 Ft: 4 = 155 Ft/fő

 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben