topbar
fejlec01

leves Zellerkrémleves pirított zsemlekockával

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 db zellergumó zöldjével
1 gerezd fokhagyma
2 dkg vaj
1 dl tejszín
1 db tojás
1 db zsemle

 

Elkészítési mód:
A tisztított zellergumót kockákra, a fokhagymát karikákra, a zeller zöldjét finomra vágjuk, vajon megpároljuk, sóval ízesítjük, majd 8 dl vízzel felöntjük és puhára főzzük. A tojássárgájával simára kevert tejszínnel dúsítjuk, azután botmixerrel krémesítjük. Egy forralás után a felkockázott, lepirított zsemlekockával és zellerzölddel díszítve tálaljuk.

 

Hivatalos Facebook

 

termelői kosár hu

blikklogo

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben