Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás hírlevélre

Név:
E-mail cím:*
E-mail cím újra:*

Fásy TV a youtub-on

Fásy konyha - levesek

Ropogós csirkeszárnyak tallérburgonyával

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Hozzávalók:
(4 személyre)

  • 16 db csirkeszárny
  • 80 dkg burgonya

Elkészítési mód:
A csirkeszárnyakat átmossuk, enyhén sós vízben előfőzzük, lecsepegtetjük, és forró olajban, a karikára vágott, megtisztított burgonyával együtt ropogósra sütjük. Paprikával és koktélparadicsommal díszítve tálaljuk.
 

Csirkeszárny 1,6 kg 499 Ft/kg 798 Ft.
Burgonya 0,8 kg 149 Ft/kg 120 Ft.
       
      920 Ft: 4  =  230  Ft/fő