Receptek - listázva

1000 Ft-os menu

 

 

Jó hír, megújult a Fásy-konyha a szombaton megjelenő Vasárnapi Blikkben. Mostantól már nem csak a kalóriákat számoljuk a különböző fogások mellett, hanem azt is, hogy egy teljes menüt tekintve egy főre 1000 forintból hozzuk ki az ebédet. A Vasárnapi Blikk népszerű séfje így hétről hétre bebizonyítja: olcsón is lehet finomat főzni.

 

Fásy Ádám receptjei a Blikk oldalán

 

 

 

 

 

 

 

Tejfölös jérce raguleves

Hozzávalók: (4 személyre)

  • 20 dkg jércemell filé
  • 1 szál sárgarépa
  • 5 dkg zöldborsó
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 2 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 evőkanál olaj

Elkészítési mód:

A kockára vágott jércemellet és a zöldségeket olajon megpirítjuk, majd liszttel meghintjük. Jól összekeverjük és felöntjük 1 l vízzel. Sóval beízesítjük, hozzáadjuk a zöldborsót és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk, majd puhára főzzük. Forrón tálaljuk és a tetejére evőkanállal tejfölt szaggattunk.
 

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben