topbar
fejlec01

eloetel Kaviáros garnélarák szendvics

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg paradicsom
1 csomó kapor
20 dkg előfőzött garnélarák
5 dkg vaj
1 db fekete kaviár konzerv
1 db bagett

Elkészítési mód:

A paradicsomokat forró vízbe rakjuk, héját lehúzzuk, majd félrerakjuk. A kaprot megmossuk, a paradicsommal együtt apróra vágjuk, hozzáadjuk a garnélákat, sóval ízesítjük és vajon megpároljuk. A bagettet hosszúkásra szeleteljük, elosztjuk rajta a ragut, majd a tetejére kaviárt rakunk. Paradicsomrózsával díszítve, esztétikusan kínáljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben