topbar
fejlec01

eloetel Bazsalikomos padlizsánkrém pirítóssal

Hozzávalók (4 személyre):

1 db padlizsán

1 kis fej hagyma

1 gerezd fokhagyma

 friss bazsalikomlevél

2 dkg vaj

Elkészítési mód:

A padlizsánt jól megmossuk, sütőbe rakjuk és 200 °C –on, kb. 20 perc alatt megsütjük, majd a héját lehúzzuk és a húsát félrerakjuk. A finomra vágott hagymát, fokhagymát, bazsalikomlevelet vajon felhevítjük, hozzáadjuk a padlizsánhoz, majd botmixerrel krémesítjük. Pirítóssal, paradicsommal, paprikával, és uborkával kínáljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben