topbar
fejlec01

foetel Fokhagymás aprópecsenye friss rozmaringgal sajtos makarónival

Hozzávalók (4 személyre):

60 dkg szűzpecsenye

10 dkg kolozsvári szalonna

2 szál rozmaring

4 gerezd fokhagyma

4 db paradicsom

10 dkg reszelt trappista sajt

1 ek. olívaolaj

só, bors

A körethez:

30 dkg makaróni

 
Elkészítési mód:

A megmosott húst és a szalonnát kockákra, a rozmaringot, a fokhagymát finomra vágjuk, forró olajon megpároljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a leforrázott héjától tisztított paradicsomot és puhára főzzük. Közben a spagettit enyhén sós, olajos vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Köretként forrón tálaljuk az aprópecsenye mellé és megszórjuk reszelt sajttal. Paradicsommal, rozmaringgal, snidlinggel meghintve kínáljuk.

 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben