topbar
fejlec01

Hideg uborkaleves garnélával

Hozzávalók:
(4 személyre)

3 db kígyóuborka
20 dkg garnéla
1 cs. kapor
1 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
2 db citrom leve
1 ek. olaj
só, őrölt gyömbér

Elkészítési mód:
A garnélát vajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a karikákra vágott fokhagymát, sóval ízesítjük, majd hagyjuk kihűlni. A kígyóuborkát apróra, a kaprot finomra vágjuk, olajon megfuttatjuk, felöntjük 8 dl vízzel, citromlével, sóval, őrölt gyömbérrel ízesítjük, azután 10 perc alatt készre főzzük. Lehűtve tálaljuk garnélarákkal.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben