topbar
fejlec01

leves Cukorborsó krémleves

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

40 dkg cukorborsó
5 dkg vaj
1 db tojássárgája
1 dl tejszín

 

Elkészítési mód:
A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukorborsót, majd 8 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük. Kb. 8-10 perc alatt készre főzzük. Botmixerrel pépesítjük, majd a tojássárgáját a tejszínnel simára keverjük és hozzáadjuk a leveshez, felforraljuk.
     

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben