topbar
fejlec01

201811247

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg kelkáposzta
20 dkg burgonya
5 dkg bacon szalonna
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2 dl tejszín
5 dkg vaj
1 kk. Vegeta
1 ek. olívaolaj
5 dkg tört dió
só, őrölt kömény

 

Elkészítési mód:
Vajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd belerakjuk a héjától megtisztított, karikákra vágott burgonyát, a felaprózott tisztított kelkáposztát és a zúzott fokhagymát. Felöntjük 8 dl vízzel. Vegetával, sóval, őrölt köménnyel ízesítjük, majd puhára főzzük. Botmixerrel krémesítjük, beleöntjük a tejszínt és még egyszer felforraljuk. Tálalásnál olívaolajon pirított tört dióval megszórjuk és petrezselyemzöldjével díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben