topbar
fejlec01
leves Avokádó krémleves zöldségraguval

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg avokádó
1 dl tejszín
1 db tojássárgája
1 db cukkini
1 fej édeskömény
2 db paradicsom

Elkészítési mód:
A cukkinit, az édesköményt és a paradicsomot kockára vágjuk, sóval ízesítjük, és összekeverjük. Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, azután botmixerrel krémesítjük. Az avokádókrémet felöntjük 8 dl enyhén sós vízzel, 10 percig főzzük, majd a tojássárgájával simára kevert tejszínnel dúsítjuk. Egy forralás után tálaljuk, mellé zöldségragut kínálunk. Aki szereti az erőset, annak csilipaprikát ajánlok hozzá.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben