topbar
fejlec01

leves Hideg sárgadinnyeleves

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

2 db sárgadinnye
1 db citrom leve
4 db narancs leve
friss mentalevelek
csipet só

Elkészítési mód:
A dinnyéket cikkcakkban félbevágjuk, magos belsejüket eltávolítjuk, golyó formázóval a húsának a felét kivájjuk, a másik felét turmixgépbe kanalazzuk, és a narancslével együtt simára pépesítjük. A levest a citrom levével és egy csipet sóval ízesítjük. 2 óráig hűtőszekrényben tároljuk, azután a cikkcakkra vágott dinnyékben, friss mentalevéllel díszítve tálaljuk.


 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben