topbar
fejlec01

 

eloetel Libatepertő

Hozzávalók: (4 személyre)

80 dkg tisztított bőrös libaháj
1 evőkanál tej
1 fej lilahagyma

 

Elkészítési mód:

A libahájat átmossuk ésnagyobb kockákra vágjuk.Egy edénybe belerakjuk és kevés vízzel felöntjük. Lassú tűzön, állandó kevergetés mellett sütjük. Idő közben a zsírt leszedjük róla, majd hozzáadjuk a tejet. Ha kezd pirulni, leszűrjük és átszedjük egy tepsibe és zsír nélkül, 150 °C-os sütőben szép barnára pirítjuk. A forró libatepertőt sóval meghintjük és karikára vágott lilahagymát tálalunk mellé.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben