topbar
fejlec01

eloetel libamaj zsirjaval

Hozzávalók:
(4 személyre) (530 kcal/ fő)

35 dkg libamáj (hízott)

1 l tej

20 dkg libazsír

3 gerezd fokhagyma

1 fej lilahagyma

1 db uborka

1 db erős zöldpaprika

1 db kápia paprika


Elkészítési mód:

A májat felöntjük tejjel, egy napig hűtőben tároljuk, majd sütés előtt szárazra töröljük. A libazsírt felhevítjük, belerakjuk a libamájat és a tisztított fokhagyma gerezdeket, egy forralás után alacsony lángon 20 percig konfitáljuk, majd hagyjuk kihűlni. Kivesszük a májat a zsírjából és külön-külön hűtőbe rakjuk. Tálalás előtt a májat felszeleteljük, és köretként tálaljuk mellé a megdermedt libazsírt, a paprikákat, az uborkát és a lilahagymát.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben