topbar
fejlec01

előétel vendégváró

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg füstölt lazac
10 dkg sajtkrém
2 db bagett
20 dkg paradicsom
1 fej lilahagyma
só, őrölt bors

 

Elkészítési mód:
A bagetteket kettévágjuk, enyhén megpirítjuk, megkenjük sajtkrémmel, sóval, borssal ízesítjük, esztétikusan ráhelyezzük a lazacot, a paradicsomot és a felkarikázott hagymát majd vendégváróként kínáljuk.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben