topbar
fejlec01

Tonhalkrém, pirítóssal, szarvasgombás rukkolasalátával

Tonhalkrém, pirítóssal, szarvasgombás rukkolasalátával

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg tonhal
15 dkg krémsajt
5 dkg reszeltsajt
20 g szarvasgomba
20 dkg rukkolasaláta
1 fej vöröshagyma
olaj
őrölt bors, só

Elkészítési mód:
A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hagyjuk kihűlni, majd a nyers tonhallal és a krémsajttal egy keverőedényben botmixerrel krémesre turmixoljuk. Sóval, borssal ízesítjük és egy órára hűtőszekrénybe rakjuk, hogy összeérjenek az ízek. Pirítósra kenve rukkolasalátával, szarvasgomba forgácsokkal és reszeltsajttal díszítve tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben