topbar
fejlec01

eloetel Tonhalsaláta lilahagymával

Hozzávalók:
(4 személyre)(160 kcal/fő)

20 dkg koktélparadicsom
1 db kápia paprika
2 db fejes saláta
10 dkg olívabogyó
2 db citrom leve
1 ek. olívaolaj
1 csomó petrezselyemzöld
2 doboz tonhal
2 fej lilahagyma

 

Elkészítési mód:
A koktélparadicsomot félbe, a kápia paprikát csíkokra vágjuk, a fejes salátát cikkekre szaggatjuk, majd összekeverjük az olívabogyóval. A citrom levéből, az olívaolajból, a finomra aprított petrezselyemzöldjéből dresszinget készítünk, és beízesítjük vele a salátát. Tonhal darabokkal megszórjuk, karikákra vágott lilahagymával díszítve tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben