topbar
fejlec01

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db kecske natúr grillsajt (72 dkg)
60 dkg vegyes saláta
4 db körte

Dresszing:

½ dl olaj
½ balzsamecet
1 ek. dijoni mustár
1 gerezd fokhagyma
1 ek. méz

Elkészítési mód:

A 4 db kecske grillsajtot kettévágjuk és rostlapon mindkét oldalát megsütjük. Menet közben a dresszing hozzávalóit összekeverjük a salátával, azután az elkészült grillsajtszeleteket rárakjuk és szeletelt körtével díszítve esztétikusan tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben