topbar
fejlec01

leves Zellerkrémleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (90 kcal/ fő)

40 dkg kelbimbó
1 cs. petrezselyemzöldje
1 gerezd fokhagyma
2 dkg vaj

 

Elkészítési mód:
A kelbimbót megmossuk, a fokhagymát karikára, a petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, majd vajon megpároljuk. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval beízesítjük, puhára főzzük, majd botmixerrel krémessé turmixoljuk. Pirított zsemlekockákkal forrón tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben