topbar
fejlec01

 

leves Tejfölös vajbableves csabai kolbásszal

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg zöldbab
10 dkg csabai kolbász
1 kis fej vöröshagyma
2 dl tejföl
1 csomó petrezselyemzöld
1 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál liszt
1 csipet bors

 

Elkészítési mód:
Olíva olajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát és a karikára vágott csabai kolbászt. A megtisztított 3-4 cm-es darabokra vágott zöldbabot és a finomra vágott petrezselyemzöldet hozzáadjuk, megpároljuk és sóval, borssal ízesítjük. 1 liter vízzel felöntjük, és puhára főzzük. Egy tálban a lisztet a tejföllel összekeverjük, majd a forró levesből hozzámerünk. Óvatosan csomómentesre keverjük és hozzáadjuk a zöldbableveshez. Összeforraljuk és tálalásnál finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük.

   

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben