topbar
fejlec01

leves Champion gombakrémleves húsával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

50 dkg gomba
1 db vöröshagyma
1 dl tejszín
2 tojás
5 dkg vaj

Elkészítési mód:
A gombát megmossuk, felszeleteljük, a hagymát meghámozzuk és finomra vágjuk, ezután 30 dkg gombát a hagymával együtt vajon megpárolunk. Felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük, puhára főzzük, és botmixerrel krémesítjük. A tejszínt a tojás sárgájával simára keverjük, hozzáadjuk a leveshez, és simára főzzük. Szeletelt, nyers gombával díszítve szervírozzuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben